Selvutviklingskurs i Bordeaux

I sommer har psykologene Britt Eriksson og Helge Poulsen holdt selvutviklingsurs i Bordeaux sammen med Gro og Are Brean, henholdsvis psykolog og nevrolog. Britt og Helge har skrevet om fantastiske sanseopplevelser, kontakt og genuint menneskelige møter på www.livsbloggen.com.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helge Poulsen og Britt Eriksson

Kurset ble holdt på slottet Chateau Garreau, som ligger halvannen time utenfor Bordeaux. Stedet var en flott ramme for dypt personlig karakterarbeid kombinert med foredrag om hjernen, gastronomiske opplevelser, vingårder, vakker natur samt yoga og meditativt nærvær. Det viktigste og kanskje det som skiller Britt og Helges selvutviklingeskurs fra andre kurs, er opplevelsen av de genuint menneskelige møtene, kontakten som oppstår, nærheten og sårbarheten. Kurset rører, berører og beveger deltakerne på en måte som setter dype, positive spor for alltid. Du glemmer ikke et selvutviklingskurs med Helge og Britt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slottet Chateau Garreau

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *